VYRA – Viher- ja ympäristörakentajat ry

Vihreän yrittäjän asialla

Me haluamme kasvattaa jäsentemme osaamista ja kannattavuutta sekä edistää viher- ja ympäristörakentamisen sekä kunnossapidon kehittymistä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja liity porukkaan!

Liity jäseneksi
Katso Vyra jäsenyritykset
Katso Vyra yhteisöjäsenet

MEILLÄ ON OSAAVA JA INNOSTUNUT HALLITUS

Vyran toiminnasta vastaa syyskokouksen valitsema hallitus, jonka toimintaa johtaa jäsenten valitsema puheenjohtaja. Hallituksen päätösten toimeenpanosta ja päivittäisten asioiden hoitamisesta vastaa yhdistyksen toiminnanjohtaja. Vyran toimintaa ohjaa yhdessä jäsenten kanssa laadittu strategia ja yhteiset arvot.

Katso tästä toimintastrategiamme

Hallitusjäsenet

Mikko Jaakkola
Mikko JaakkolaVyran puheenjohtaja

Olen suunnitteluhortonomi Vorssasta. Synnyin aikanani varmaan jo saappaat jalassa keskelle puutarhayrityksen arkea ja juhlaa. Olen toisen polven Vyralainen ja ollut mukana monissa tehtävissä yhdistyksen historiassa. Nyt yritän paimentaa tätä aivan mahtavaa hallitusta olemalla jonkinlaisena kapellimestarina. Vyra on parhainta vertaistukea ja todella kattava verkosto viheralan huipulla.

Jaani Turunen
Jaani TurunenHallituksen jäsen

Olen maisemasuunnittelija. Työkokemusta on viherrakentamisen, kunnossapidon, suunnittelun, tuoteneuvonnan, myynnin, viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä. Vapaa-ajalla rakennan puutarhaa mökkitontilla. Työskentelen Ruduksella Formento maisematuotteiden myynnissä.

Timo Hyvönen
Timo HyvönenHallituksen jäsen

Olen Lepaan kasvatteja ja hortonomiksi valmistuttuani -93 laman jälkimainigeissa, perustin intoa puhkuen toiminimen, ja tällä tiellä mennään, tosin hiukan eri kokoonpanolla ja kunnossapitoa enemmän kuin alkumetreillä. Vyran jäsenenä liki 15 vuotta ja nyt Vyran hallituksessa menossa viides vuosi värikkäässä porukassa. Vyran toiminnassa arvostan mahdollisuutta verkostoitumiseen sekä nähdä viheralaa laajemmassa perspektiivissä.

Jussi Häkkinen
Jussi HäkkinenHallituksen jäsen
Olen pitkän linjan viherrakentaja, joka on itseoppinut alalle. Koulutustaustaa on talonrakennuksen puolelta Tekusta. Ympäristörakentaminen kiinnostaa ja työ on palkitsevaa, kun näkee työnsä jäljen.
Mikko SuomalainenHallituksen jäsen
Salla Laukia
Salla LaukiaHallituksen jäsen

Olen Maisemasuunnittelija, josta ei pitänyt tulla viherrakentajaa tai yrittäjää. Nyt yrittäjyyttä ja viherrakentamista on takana lähes 10 vuotta, ja edelleen jaksan innostua viherrakentamisesta ja yhteisten asioiden edistämistä. Vyrassa parasta ovat ihmiset ja yhdessä tekeminen. Aina löytyy hyviä neuvoja, vertaistukea ja loistavaa seuraa.

Juha Liukkonen
Juha LiukkonenHallituksen jäsen

”Olen pitkän linjan ”tieluiskalainen” ja toiminut viimeiset 20 v. kasvualustojen parissa. Kasvualustojen myynti ja tuotekehittely kuuluvat päätehtäviini. Olen koulutukseltani laskentamerkonomi ja viheralan tietoisuutta kartutan olemalla ”mahdollisimman monessa mukana”. Vyran toiminnassa olen ollut mukana välillä aktiivisestikin parisen kymmentä vuotta. Hallituksessakin neljän vuoden pätkä vuosikymmenen takaa. Vyrassa arvostan ihmisiä, hyvää yhteishenkeä ja upeaa verkostoitumisympäristöä. Hieno huippuammattilaisten joukko!”

Tuomas Saarinen
Tuomas SaarinenHallituksen jäsen

Olen toisen polven viherrakentaja Kangasalta. Koulutukseltani olen puistomestari. Viherrakentamisen parissa olen työskennellyt teini-ikäisestä asti ja Vyran toiminnassa olen ollut mukana noin 15 vuotta. Vyrassa on loistava mahdollisuus verkostoitua alan yrittäjien ja tavarantoimittajien kanssa ympäri Suomen.

Toiminnanjohtaja

Miisa Uski
toimisto(at)vyra.fi

Viher- ja ympäristörakentajat ry

Viljatie 4 C, 00700 Helsinki
P. 044 977 0521, toimisto 09 5841 6551
toimisto(at)vyra.fi