Rakennusliike

Piha on asunto- ja kiinteistöyhtiön käyntikortti, joka korkeatasoisesti toteutettuna ja hoidettuna nostaa kiinteistön arvoa ja asunnot ja huoneistot menevät hyvin kaupaksi. Valitse luotettava ja osaava kumppani toteuttamaan pihakohteesi, ota meihin yhteyttä.

Viher- ja ympäristörakentajat ry:n jäsenyrityksissä on laajaa erikoisosaamista, kohteeseen sopivat koneet ja laitteet. Jäsenyritykset pystyvät toteuttamaan vaativatkin työt tiukkojen aikaraamien puitteissa. Työt tehdään aikataulussa.

Hallitsemme vaativat erikoisasiat, esimerkiksi leikkipaikkojen turvallisuusnormit.

Koulutamme henkilöstöämme, pystymme vastaamaan uusiin erikoisosaamista vaativiin työtehtäviin, esimerkiksi ohuista maksaruohokatoista vaativiin kattopuutarhoihin ja kansipihojen toteutuksiin. Rakennamme myös erilaisia hulevesien käsittelyratkaisuja, maanpäällisistä viivytysaltaista maanalaisiin lokerikkoihin.

Suosittelemme aina asunto- ja kiinteistöpihoissa tekemään tarkat suunnitelmat määrälaskelmineen ja työselostuksineen. Niiden perusteella voi pyytää urakkatarjouksia ja jätetyt tarjoukset ovat keskenään vertailukelpoisia. Urakkatarjouksia pyydettäessä on asiallista ratkaista työnjako mahdollisen infrarakentajan ja viherrakentajan kesken.

On tärkeää, että maanalaiset perustustyöt tehdään paikan vaatimusten mukaisesti. Hyvillä perustustöillä vältetään jatkossa ongelmia.