Viher- ja ympäristörakentajat ovat ympäristörakentamisen ja kunnossapidon moniosaajia

Viher- ja ympäristörakentaminen sekä viheralueiden ylläpito vaatii monipuolista ammatillista osaamista, kädentaitoja sekä luovaa ongelman ratkaisukykyä.

Viher- ja ympäristörakentajilta löytyy monipuolista osaamista aina maanrakennustöistä erilaisten pintojen viimeistelyyn, mm. kiveyksiin, puurakenteisiin ja kasvillisuustöihin.

Pihojen ja puistojen sekä kaupunki- ja katuvihreän toteutus liittyy kiinteänä osana muuhun rakentamiseen, jolloin tekijöiltä vaaditaan hyviä yhteistyö- ja projektin hallintataitoja rakennuskokonaisuuksien sujuvaan läpiviemiseen yhdessä muiden rakentamisen alan ammattilaisten kanssa.

Viheralueiden ammattitaitoinen kunnossapito edellyttää vahvaa viheralan osaamista ja kasvillisuuden tuntemista, jotta hoitotoimenpiteet osataan sekä ajoittaa että toteuttaa oikein.

Panostammalla ammattitaitoiseen rakentamiseen ja osaavaan ylläpitoon toimit kestävällä tavalla, ja vaalit rakennusinvestointiesi arvon säilymistä pitkälle tulevaisuuteen.

Tutustu mallipihoihin
Lataa tästä piharakentamisen kustannusalaskuri

Etsi tekijä

Alla olevasta kartasta löydät oman alueesi jäsenyrittäjät ja heidän yhteystiedot.

Katso Vyra jäsenyritykset
Katso Vyra yhteisöjäsenet

   Etkö löytänyt oikeata yritystä

   Laita meille viestiä, niin välitämme tietosi eteenpäin jäsenyrityksillemme.

   Seuraa meitä facebookissa

   Tiedät mikä on viheralalla ajankohtaista ja tärkeää

   6 päivää sitten

   Puutarhaunelma

   Puiston hulevesitietokeskushanke etenee, rakennusvaihe on käynnistynyt näyttelyosastopohjien teolla. Helmikuussa on ison lammen kunnostus vuorossa.
   Nyt on hulevesiratkaisuja myyvien yritysten hyvä aika olla yhteydessä ja varata oma näyttelypaikka. 😃👍

   Dagvattencenter projektet har nu tagit fart. Nu görs grunderna för utställningsavdelningarna där bl.a. olika lösningar för dagvatten hantering skall visas upp.
   Nu är det rätt tidpunkt för företag med olika lösningar att vara i kontakt och reservera plats. 😃👌
   ... Lue LisääLue vähemmän

   2 kuukautta sitten

   Puutarhaunelma

   ILMASTONMUUTOS HALTUUN – Ennakoi, varaudu ja sopeudu: Pihassa ja puutarhassa.

   Rankkasateet ja lämpötilojen nopea vaihtelu koettelevat hulevesiviemäreiden kapasiteettia. Kiinnitä huomiota hulevesien keräämiseen ja imeytymiseen jo tontilla esimerkiksi istutettujen kasvien avulla. Pihakasvillisuuden määrää lisäämällä tuet sekä veden imeytymistä maaperään sekä monimuotoisuutta omassa pihassasi. Yhteyttävät kasvit sitovat hiilidioksidia ja ovat iloksi kaikille. Ota #ilmastonmuutoshaltuun #hyvänsäänaikana

   Lue lisää: bit.ly/2O0jW6i
   ... Lue LisääLue vähemmän