Viher- ja ympäristörakentajat ovat ympäristörakentamisen ja kunnossapidon moniosaajia

Viher- ja ympäristörakentaminen sekä viheralueiden ylläpito vaatii monipuolista ammatillista osaamista, kädentaitoja sekä luovaa ongelman ratkaisukykyä.

Viher- ja ympäristörakentajilta löytyy monipuolista osaamista aina maanrakennustöistä erilaisten pintojen viimeistelyyn, mm. kiveyksiin, puurakenteisiin ja kasvillisuustöihin.

Pihojen ja puistojen sekä kaupunki- ja katuvihreän toteutus liittyy kiinteänä osana muuhun rakentamiseen, jolloin tekijöiltä vaaditaan hyviä yhteistyö- ja projektin hallintataitoja rakennuskokonaisuuksien sujuvaan läpiviemiseen yhdessä muiden rakentamisen alan ammattilaisten kanssa.

Viheralueiden ammattitaitoinen kunnossapito edellyttää vahvaa viheralan osaamista ja kasvillisuuden tuntemista, jotta hoitotoimenpiteet osataan sekä ajoittaa että toteuttaa oikein.

Panostammalla ammattitaitoiseen rakentamiseen ja osaavaan ylläpitoon toimit kestävällä tavalla, ja vaalit rakennusinvestointiesi arvon säilymistä pitkälle tulevaisuuteen.

Tutustu mallipihoihin
Lataa tästä piharakentamisen kustannusalaskuri

Etsi tekijä

Alla olevasta kartasta löydät oman alueesi jäsenyrittäjät ja heidän yhteystiedot.

Katso Vyra jäsenyritykset
Katso Vyra yhteisöjäsenet

   Etkö löytänyt oikeata yritystä

   Laita meille viestiä, niin välitämme tietosi eteenpäin jäsenyrityksillemme.

    Seuraa meitä facebookissa

    Tiedät mikä on viheralalla ajankohtaista ja tärkeää

    Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

    Nyt käynnissä Lepaa 2022 näyttely. Olethan sinäkin mukana tutustumassa viheralan tarjontaan. ... Lue LisääLue vähemmän

    Nyt käynnissä Lepaa 2022 näyttely. Olethan sinäkin mukana tutustumassa viheralan tarjontaan.

    Comment on Facebook

    Siellä mukana!

    Tampereella on käynnissä monia isoja hankkeita ja työt täydessä käynnissä. Pääsimme ammattikuvaajan kanssa kuvaamaan eri rakennusvaiheita mm. Keskuspaloaseman muurin korjauksesta, Hylkyn koulupihan remonttia, Hervannan baanan rakentamista, Ikean leikkialueen urakointia sekä uuden kerrostalopihan valmistumista. Kuvamateriaalia on siis tulossa alamme julkaisuihin🙂 (alla olevat kuvat otettu kännykkäkameralla) Urakoitsijoina VRJ ja TerraWise ... Lue LisääLue vähemmän

    Tampereella on käynnissä monia isoja hankkeita ja työt täydessä käynnissä. Pääsimme ammattikuvaajan kanssa kuvaamaan eri rakennusvaiheita mm. Keskuspaloaseman muurin korjauksesta, Hylkyn koulupihan remonttia, Hervannan baanan rakentamista, Ikean leikkialueen urakointia sekä uuden kerrostalopihan valmistumista. Kuvamateriaalia on siis tulossa alamme julkaisuihin🙂 (alla olevat kuvat otettu kännykkäkameralla) Urakoitsijoina VRJ ja TerraWise

    VYRA:n koulutus -työpaja käynnissä Suomenlinnassa.
    Ensin tutustutaan Suomenlinnan maisemanhoitoon maisema-asiantuntija Iina Johanssonin johdolla. Lounaan jälkeen päivää jatketaan työskentelyllä täsmä- ja rekrykoulutusten sekä henkilöstön osaamis- ja koulutussuunnitelmien kehittämisen parissa.
    ... Lue LisääLue vähemmän

    VYRA:n koulutus -työpaja käynnissä Suomenlinnassa.
Ensin tutustutaan Suomenlinnan maisemanhoitoon maisema-asiantuntija Iina Johanssonin johdolla. Lounaan jälkeen päivää jatketaan työskentelyllä täsmä- ja rekrykoulutusten sekä henkilöstön osaamis- ja koulutussuunnitelmien kehittämisen parissa.
    Lue lisää