Vuoden Suomalainen Ympäristörakentaja 2018 on Jussi Joutsen

 

VUODEN SUOMALAINEN YMPÄRISTÖRAKENTAJA 2018

Kekkilä Oy ja VYRA palkitsivat Vuoden Suomalaisen Ympäristörakentajan. Vuoden 2018 ympäristörakentajaksi valittiin Jussi Joutsen Viherpojat Oy:stä. Kilpailun tulokset julkistettiin VYRA:n luentopäivillä 28.11.2018 Lahdessa.  

Kekkilä ja VYRA haluavat nostaa esille alan ansioituneita osaajia, jotka tekevät työtään intohimolla ja ovat kannustavia ja vastuullisia viherrakentajia. Vuoden ympäristörakentaja valittiin nyt neljättä kertaa ja voittaja palkittiin 2000 euron arvoisella kunniakirjalla.

Vuoden 2018 voittajaksi valikoitui Jussi Joutsen Viherpojat Oy:sta.

– Valinnan perusteena oli Jussin pitkä, 22 vuoden kokemus ympäristörakentamisesta sekä toteutettujen kohteiden monipuolisuus ja haasteellisuus, kertoo Hannu Saranko Kekkilästä.

Jussi Joutsen on toiminut viimeiset kuusi vuotta työnjohtajana ja hän on pidetty työkaveri ja esimies. Jussin vahvuuksia ovat myös joustava ja ammattitaitoinen asenne. Hän pitää haasteista, haluaa oppia uutta ja seuraa aktiivisesti alan kehitystä.

Jaetun kakkossijan saivat Arttu Pusa, Tyrni Design Oy ja Riikka Pennanen, Viherkehä Oy.

Onnittelut voittajille!

Kilpailu järjestettiin nyt neljättä kertaa ja voittaja valittiin Viher- ja ympäristörakentajien (VYRA ry:n) jäsenyritysten työntekijöiden joukosta. Kekkilän kunniakirjan (Vuoden Suomalainen Ympäristörakentaja) tarkoituksena on nostaa esille VYRA:n jäsenyritysten taitavia tekijöitä.

Vuoden suomalainen ympäristörakentaja valitaan seuraavan kerran vuonna 2019.