Opintomatka GaLaBau-messuille 12.-14.9.2018

VYRA järjestää opintomatkan GaLaBau-messuille Saksan Nürnbergiin 12.-14.9.2018. Kyseessä on Euroopan johtava messutapahtuma viherrakentamisen, kunnossapidon ja maisemasuunnittelun alalla. Messuilla on kattavasti esillä mm. viherrakentamisessa käytettäviä koneita, kasveja sekä leikki-, urheilu- ja golfkenttien välineistöä. Vuosittain messuilla käy n. 64 000 vierailijaa ja näytteilleasettajia on yli 1 300. Näyttelyhalleja on kaikkiaan 13, joten nähtävää varmasti riittää.

Matkan lentoajat ovat seuraavat:

Lähtö 12.9. AY1411 (Finnair) Helsinki – Frankfurt klo 7.40 – 9.20.

Kuljetus tilausbussilla Frankfurtista Nürnbergiin, kesto n. 2 – 2,5 tuntia.

 

Paluu 14.9. AY1416 (Finnair) Frankfurt – Helsinki klo 19.25 – 22.50.

Kuljetus tilausbussilla Nürnbergistä Frankfurtiin, kesto n. 2 – 2,5 tuntia.

 

Hotelli on Derag Livinghotel Nürnberg, joka on neljän tähden hotelli. Lisätietoja hotellista www.derag.de

Hotelli on 5 minuutin kävelymatkan päässä Plärrer -aukiolta, josta on hyvät raitiovaunu- ja metroyhteydet kaikkialle Nürnbergin alueelle. Messuille on matkaa n. 8 km/20 min julkisilla kulkuneuvoilla.

Matkan alustava hinta 895 EUR (2 hh) ja 1195 EUR (1 hh). Ennakkomaksu 250 EUR/henkilö laskutetaan toukokuussa ja loppumaksu heinä-elokuussa.

Hintaan sisältyvät Finnairin edestakaiset lennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, yksi ruumaan menevä matkalaukku a 23 kg, edestakaiset lentokenttäkuljetukset ryhmän omalla tilausbussilla Frankfurt – Nürnberg – Frankfurt, majoitus kaksi yötä hotellissa, hotelliaamiaiset sekä kolmen päivän lippu messuille.

Muutakin oheisohjelmaa on suunnitteilla ja siitä tiedotetaan myöhemmin. Oheisohjelman mahdolliset kustannukset veloitetaan erikseen. Nürnbergissä ja sen ympäristössä on paljon nähtävää, esimerkiksi vanhoja linnoja ja puistoja, joissa voi myös tehdä omatoimisia turistikierroksia.  

Suomen kansalaisella on oltava matkalla mukana koko matkan ajan voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti.

Ilmoittaudu opintomatkalle sähköpostilla osoitteeseen toimisto@vyra.fi heti tai viimeistään 18.5.2018. Ilmoita myös, majoitutko 1 h vai 2 h huoneessa sekä huonekaverin nimi.

Tee varauksesi viheralan huippumessuille pikaisesti, sillä paikat varataan yleensä nopeasti.