ViherRekry tuo opiskelijat ja viheralan yritykset yhteen

Viherpäivillä toteutetaan ensimmäistä kertaa ViherRekry, jossa työnantajat, työtä tai harjoittelupaikkaa etsivät, opinnäytetöitä tarjoavat ja aiheita etsivät voivat kohdata toisensa. ViherRekry toteutetaan osastona, johon kerätään ennakkoon sekä paikan päällä ilmoituksia työ-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista sekä opinnäytetyöaiheista ilmoituksia. Ilmoituksen voi jättää myös paikan päällä.

Ilmoitukset ovat näkyvillä osaston seinillä, josta seminaarikävijät voivat napata valokuvan tai kirjoittaa tiedot ylös ja ottaa yhteyttä esillä oleviin ilmoituksiin.

Keräämme etukäteen työ-, harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja sekä lopputyönaiheita julkaistavaksi ViherRekryn osastolle. Mikäli yritykseltänne löytyy tarjottava paikka tai opinnäytetyönaihe, ota yhteyttä:
essi.makinen@vyl.fi tai 0407499331