Opiskele merkonomiksi!

Lähde kouluttautumaan liiketalouden perustutkintoon!

Valmistu merkonomiksi!

Taimistoviljelijät ry on räätälöinyt markkinointipainotteisen liiketalouden perustutkinnon yhdessä Dealuxin ja Sastamalan koulutuskuntayhtymän kanssa. Lähipäivät pidetään Tampereella. Toivottavasti innokkaita osallistujia löytyy riittävästi taimistoilta (minimimäärä on 15). Mahdollisuutta osallistua koulutukseen tarjotaan myös puutarhakaupan ja viherrakentamisen yrityksille. Liitteestä löytyy tarkempia tietoja koulutuksesta sekä yhteystiedot Jari Tuomiselle. Jotta koulutuspaketin viimeistely saadaan hiottua ja aloitus ensi lokakuussa, toivotaan nopeita yhteydenottoja ja ilmoittautumisia. Yhteydenotot: Jari Tuominen, 040 569 2626, jari.tuominen@dealux.fi

Kun Jari Tuominen saa yhteystietoja opiskelijoista, hän lähettää heille sähköiset ilmoittautumislomakkeet. Ne ohjautuvat Sastamalan koulutuskuntayhtymän oppisopimustoimiston sivuille.  

Oppisopimukseen hyväksymisessä on tärkeää, että osallistujilla on opiskelujen aikaan markkinointiin liittyviä työtehtäviä ja opiskelijalla ei saisi olla aiempaa kaupallista tutkintoa. Työtehtävät kartoitetaan koulutuksen alussa ja kaikille tehdään henkilökohtainen oppimissuunnitelma. 

Koulutuksen tarkempia päivämääriä sovitaan kouluttajien kanssa elokuussa.